شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

گردان‌های الاقصی: آنچه با زور گرفته شده با شاخه زیتون پس گرفته نمی‌شود

گردان‌های الاقصی: آنچه با زور گرفته شده با شاخه زیتون پس گرفته نمی‌شود یکی از شاخه‌های نظامی جنبش فتح فلسطین بر ضرورت عملی شدن اظهارات امروز دبیرکل کمیته مرکزی این جنبش درباره مقاومت تأکید کرد و افزود، دشمن تنها زبان زور می‌فهمد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ابوسیف» فرمانده نظامی گردان‌های شهدای «الاقصی» (از شاخه‌های نظامی جنبش فتح) از اظهارات «جبریل الرجوب» دبیرکل کمیته مرکزی جنبش فتح که گفته است با رژیم صهیونیستی به عنوان «دشمن» برخورد می‌کند و دست مقاومت را نمی‌بندد، استقبال کرد.

 

وی در گفت‌وگو با وبگاه فلسطینی «الرساله» بر ضرورت عملی شدن این اظهارات در واقعیت تأکید کرد و گفت: اظهارات الرجوب بویژه‌ بخش‌های مربوط به فعال کردن مقاومت نظامی نیاز به اجرایی شدن دارند، دشمن جز زبان زور نمی‌فهمد و آنچه با زور گرفته شده با «شاخه زیتون» (نماد صلح) برنمی‌گردد.

 

ابوسیف تأکید کرد، مقاومت باید در تمامی میدان‌ها و صحنه‌ها برای افسار زدن به سیاست‌های خصمانه رژیم اشغالگر فعال شود و مقاومت در غزه که در چارچوب توافق ملی مشترک کار می‌کند آماده پاسخگویی به جنایت اشغال اراضی کرانه باختری است.

 

وی فاش کرد که مقاومت تصمیم خود برای مقابله در تمامی اشکال و راههای موجود برای پاسخ به طرح اشغال را گرفته و این پاسخگویی، واحد خواهد بود.

 

ابوسیف ادامه داد، نشست امروز میان الرجوب و «صالح العاروری» نائب رئیس دفتر سیاسی حماس باید آغاز مقابله با دشمن در تمامی انواع آن باشد.

 

معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین و دبیر کل کمیته مرکزی جنبش «فتح» در کنفرانس مطبوعاتی مشترک، برنامه مشترک دو جنبش یادشده در راستای مقابله با طرح اشغال کرانه باختری را تشریح کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار